Monday, October 1, 2012

Melaka Wonderland

~hanya sekeping gambo jer bukti ai penah jejakkan kaki kat sini~

Family day ofis ai ni, startnyer 29.9 (sabtu)... kiranya ofismate gerak awal pagi dari putrajaya n terus ke wonderland... tp kami datang sehari sebelum... kiranya ari jumaat tue kami dah check in kat otel.. saje lepak2 n malas nak kelam kelibut pagi sabtu tue...

majlis start kul 9.30 pagi... disediakan breakfast nasik lemak...pehtu ucapan perasmian dan game telematch... masa tengah majlis, ujan lebat turun... muka memasing cam riso jer... iyeler, tujuan utama nak terjun kat kolam wonderland tu kan... tp ujan tu kejap jer... pehtu ape lagi, memancor2 matahari... majlis abis dalam kul 12.30 gitu... muka lyna  suka yakmatler kan dapat main air nie... Lyna mmg ayah die uruskan... ai just lepak ngan iman kat area family day tue... port family day mmg ada tempat khas, berbumbung, meja kusi lengkap ngan kipas... terletak atas bukit... memang beranginler kan... takdelah panas sangat...

Lyna tue, punyaler syok.. sampai kena ajak naik... so meka naik jap makan pehtu turun balik...sambung main lagik... udah golap sikit kulit lyna tue.. kami keluar dri sini dalam kul 4 tue... ai plak flat abis, pening pale sangat2 sampai rasa nak terkeluar bijik mata punya die berdenyut... sampai bilik, makan panadol terus ai baring... pendek kata, masing2 terbongkang!
lyna tu tido sampai tak bergerak2 badan die... penatler tu kan! amekkk koooo!

2 comments:

JaSSNaNi said...

Bestnye... melaka wonderland ni mahal tak masuk? bape rm ek?

::Mamalyna:: said...

jass, rm30 dewasa kalo wiken