Monday, October 1, 2012

Celebration Besday Lyna

Tarikh : 29 September 2012
Masa : 9:30 malam
Tempat : Hotel Permaisuri MITC, Melaka

kelassss besday lyna buat kat hotel!!!
no...no..no... seperti dicerita dalam entry bawah tadi, ai ada dinner family day ofis... buat kat hotel ni, so alang2 celebrate terus besday lyna kan...tempatnyer kat lobi hotel jer...

besday girl mmg request nak topi party...so ari sebelumnyer, mamaayah belikan kat mydin
Dinner ni start kul 8 malam... acara die, perasmian~ucapan kpp~dinner~karaoke~cabutan bertuah~karaoke lagi... so ada masa camni, ai ambik kesempatan ajak kengkawan ofis beberapa family ke lobi utk together2 ngan lyna... mostly yang ada budak2ler kan... part2 sambut besday cenggini, budak yang hepi kan..
 uncle nizam tgh agih2kan topi
sebelah lyna budak lelaki tue nama Iskandar, die kawan lama lyna masa lyna di taska generasi presint 8... mmg berkawan sungguh2 masa dinner tue...lari sane sini... kemain seronok die dpt jumpa kawan lama
The party begin...
Tq Fyda coz kasik lilin ngan pisau... maka tercacakler lilin 4 batang atas kek sodap tue
sekali nyanyi lagu besday kuatler puloooookkkk... dijamin clear dengar sampai dalam dewan...nasib baik bos-bos besar tak keluar, kalo tak...dijamin kantoi
ramai jugak mak bapak kengkawan lyna yang sporting tolong ambikkan gambo... ai hepi sangat!
kek cutting... permintaan lyna tertunai
terserlah sangat2 muka die hepi...sebak ati ai tau!
kengkawan lyna ni nak jugak rasa potong kek... takpe, layankan ajer... bergaris2 kek, nasib tak hancur, hehehe....takpe, yg penting lyna hepi dan budak2 pun hepi...

ai agih2kan kek ni kat kengkawan... yang penting, kek sedap nie abis... ai ngan asben, dpt makan sepotong jer... 

before tido malam tue, lyna kata 'TERIMA KASIH MAMA AYAH SEBAB BELI KEK PRINCESS UTK LYNA'.... owwwhhh touching beb!sob...sob...:(

8 comments:

Nad @ MamaZN said...

Huhu, lyna.sudah pandai berkata2..tacing jugak!!

JaSSNaNi said...

uwaaaaa,,, bestnye lyna.. :) meriah sambutan besdaynye.. HEPI BESDAY LYNA... moga lyna membesar sihat dan jadi anak yang solehah ye.. aminnn

Cik Puan Nurul said...

memang tacingkan..bila kita dapat sempurnakan impian org yg kita sayang

::Mamalyna:: said...

nad, touching giler nad... bergenang mata akak... before die tido, die cakap camtu..

::Mamalyna:: said...

jassnani, tq so much... moga kata2 jass menjadi kenyataan..

::Mamalyna:: said...

cpn, yeszaa, tu impian die... mmg nampak die happy... bila ai tgk gambo kek cutting tue.. mmg tu yg die nak...alhamdulillah, plan menjadik

@lfidah @dim said...

seronok bila ejan suka dengan kek itu..yang penting lyna happy!!!

::Mamalyna:: said...

fyda, sedap fida kek tue.. mmg moist... insya allah, kalo ejan pegi melaka, ejan repeat order lagik, tak puas makan