Monday, October 1, 2012

29.9.2012 - Happy 4th Birthday LYNA NURFITRINA BINTI MOHD HILMY

 29 SEPTEMBER 2012 
SELAMAT ULANGTAHUN KELAHIRAN YANG KEEMPAT PUTERIKU SAYANG, LYNA NURFITRINA BINTI MOHD HILMY

Alhamdulillah... segala plan berjalan lancar
yang pasti, LYNA tersangatler hepi... bila die hepi, kami pun hepi... 
bila dah umur 4 tahun nie, lyna dah makin mengerti ape itu happy birthday... semestinya dekat 2 minggu, die mintak kek besday princess dan hadiah jam tangan.... adiah tue, ayah die dah beli dah... jam tangan princess... dah selamat punah 3 hari lepas, hehehhe

so hepi bila kita nyanyi lagu happy birthday kat die, muka senyum selebar-lebarnyer... pehtu suruh kita nyanyi lagik... ai ngan ayah die sampai 4 kaliler nyanyi lagu besday tue... pehtu maktok, abahwan, ciknani, mummy, kakak nina pun nyanyi lagi... sorang-sorang tepon n nyanyi kat die... hepinyer die;)

Memandangkan tahun lepas, dah celebrate besar-besaran besday lyna, so this year, kami bersederhana sahaja... plan asal, just beli kek kecik n celebrate kami jer... nak dijadikan citer pulak... family dah ofis ai buat kat melaka wonderland on that day... so ape lagik...plan terus bertukar

Terus ai whatsapp FYDA di Melaka utk tempah kek... die pandai buat kek...n ai plak asik melayan gambo kek2 kat album FB die... dr rasa buat kempunan, baik ai order terus kan..

'FYDA, ejan nak tempah kek besday lyna... letak gambo princess'... ni antar ayat lebih kurang... 
dan alhamdulillah... kek selamat sampai dan sangat2 sedap! licin boliauuuu yer... citer celebration, next entry')
 Besday girl... patut buat tangan 4 kan... 
kek coklat cheese moist with topping choc ganache by FYDA

4 comments:

Lynn Hamzah said...

happy belated birthday utk lyna...moga jadi anak yang solehah yer...

Nad @ MamaZN said...

Nmpk sedap!!

::Mamalyna:: said...

lynn, tq..amin

::Mamalyna:: said...

nad, memang sedap! nad, tq sebab sudi wish besday lyna..