Wednesday, May 30, 2012

MamAyah

Dialog menguji kasih sayang lyna

Lyna saya mama ke sayang ayah? Pilih satuuuu jer...

Lyna sayang MamAyah...

alaaaa... pilih satu jer... Mama ke Ayah?

Lyna sayang MamAyah

Tq sayang to be fair n square:)
Cayang die ketat2!

** 2 minggu nie kan cuti sekolah... so lyna tak perlu pakai uniform sekolah yg lengkap bertudung.. kat sekolah pun budak2 rilek...takde belajar sangat.. kiranya cam transit jer, budak2 pun duduk kat tingkat bawah ramai2 (tadika lyna 2 tingkat- kelas lyna di tingkat 2)
terus mama die pakaikan skirt...tp skirt yg labuh2ler... 
Sejak die bertadika yang sedikit islamic ni, ai cam segan plak nak kasik lyna pakai pakaian yang jenis sleeveless dan sedikit seksi...

** semalam dan ari ni, mood die okey pegi sekolah...walaupunnnnnn bila salam ngan die, die cam tak mo lepaskan tangan ai... dan 2 hari ai buat ciuman mulut kat die...atas request die... dah elok salam tangan, tetiba die hulur mulut suruh cium plak... lepas cium, terus ai blah... kang lagi lama ai stay, lagi byk mende die suruh ai plak...
sama jugak aksinyer kalo ayah die p kuar main tenis or badminton... memula salam tangan, pehtu dah tutup grill, die mintak cium... memula cium mulut, pehtu cium dahi... dah mamat tu tertonggeng2 depan grill... tertonggeng pun takpe kan...janji boleh main!!!!!

5 comments:

Seri said...

Kak, nak no.tepon taska lyna tu bleh? tq

Gieyana said...

sweet..:-)

Gadis Kampung said...

sweetnyer...nanti aidil anak GK dah besar GK nak tanya soalan yg sama juga la...

eMMe said...

heheh...lyna jwp camtu?
heeee..so sweet, dia anak yg bijak, Ejan... bertuah kamu sebagai ibu nya kan... hehehe..suke lak!

Nad @ MamaZakwanNayli said...

kalu tnye kat zakwan
mmg semedang zakwan akan cakap sayang mama jek
tp kalu time tnye tu papa die pegang eskrem ke, mamee ke, mmg cecepat die kata sayang kt papa
ceh! =p

kak, bile nak bersalin ni?
hehheheeh
takpe2...
saya aritu 40minggu 2hari - masa nayli, 40mggu 4hari - masa zakwan
^_^