Monday, May 21, 2012

FLORIA 2012

minggu ni dah nak bersesak2 nak kumpul berjuta2 belia kan....
Semoga tercapai hasrat kementerian berkenaan... tp yang hazab, staff nak pegi keje start ari rabu sampai jumaat... konpom jalan tutup sana...tutup sini... cer bagi cuti peristiwa... baru fair kan...

Pas event jutaan-jutaan tue... meh kita segarkan mata dengan Pesta FLORIA plak... layan mata tengok bunga2
Jemputler datang yer... 30 Jun - 8 July... kat mane? kat depan ofis ai nie haaa... 

7 comments:

syawalsimpsons said...

saya insyallah tak tau G..alahai sesak...nak muntah tengok org banyak sangat...mmm...padahal umah sekangkang kera jaaa

eima said...

bkn dah cuti pantang ke time tu dear ..hehehehe

mimie.. said...

wooo..konpem org ramai nihh...

::Mamalyna:: said...

su, akak pegi taun lepas sebab dah mmg berlaku depan ofis:)

::Mamalyna:: said...

eima, a'ah... duk rilek2 kat rumah jer... kut!heheh

::Mamalyna:: said...

mimie, dijamin ramai...bunga merata2, heheh

.:Mama Dhia:. said...

tahun ni tak leh gi floria sebab saye dalam pantang...huhuhu...