Tuesday, December 13, 2011

Tentang Dhia - Tentang Ku Salmi? - Tentang Bomoh?

memang tiap2 petang ai tengok drama ni
tp lately cam boring sikitlerrrr
bukan citer pasal dhia sangat
tp duk citer pasal mak zikir, ku salmi yang sikit2... p bomoh... skit2 p bomoh
pehtu dah mak pak n dhia tue dalam citer tu alim kan
tp cepat jer menjadi sihir tue
kiranya antar sekali... terus ko! kuasa sihir tue lebih hebat dari kuasa Allah
pehtu p jumpa bomoh lagik
cam episod semalam... bomoh! bomoh! bomoh!
bomoh canggih tue... leh pos barang by pos laju... siap ada nota2 lagi, hehehhe

Harapnyer jgnler mengarut sangat cam citer sinetron indon plak... lama2 org pun boring

8 comments:

@e_da said...

memang tak suka la part bomoh2 ni kan.. mcm tak logik dah citer ni

ejaMaria said...

betul la tu kuasa bomoh mmg mcm tu dah kawan setan... kita tak suke... tp betul kuasa dia power... walaupun solat bagai tp klu dah sampai ajal mmg tak bole buat apa... benda-benda sihir ni terletak antara mainan setan dgn ujian Tuhan...

*tp mmg boring la bila asyik cite psl bomoh2 je... sampai akak pun rasa mcm nak gi bomoh nak 'buat' pencuri yg masuk rumah akak hari tu... hehehe...

*azni* said...

tula psl..jgn pasni semua nyampah sbb kuat sgt bab2 bomoh dlm cite tu dah la..

.:fyzz:. said...

aku pun layan gak citer nih..tp malam tadi tak sempat nk tgk..ngan anak kecik aku berak la..huhuh..mandi kan dia..pastu kak pia kalut2 nk makn la..pastu melepas..tuh la asik2 bomoh..tok moh..dn bomoh..

Lady Lavender said...

setuju!
bomoh tu zaman milenium kan
dulu2 hantar pakai angin je
lani hantar dengan pos...

Boleh jadi iklan pos ni..:P

Cik Puan Nurul said...

uolss salah tgk drama tu..itu bukan tentang dhia tp tentang bomoh..
nnt last episod bomoh kawen ngn ku salmi dan idup bahgia selamanya hahahahahaaa

syawalsimpsons said...

yalo......terbaekkk bomoh tu anta guna kurier..akakkakakkakka

ibuafiqahhuzaifah said...

beb! tok bomoh tu pun pandai pakai POS MALAYSIA..haha
hadoi!ngajor orang suh blajo benda2 sesat gtu!

aku dah boring mgu ni pny 'tentang dhia'