Monday, December 12, 2011

Happy:)

HAPPY kerana ari jumaat ari tue telah selamat tiba di Alor Setar dengan selamat even flight delay 10 minit
HAPPY coz dapat temukan lyna dengan ayahlyna... ai hepi sampai mengalirkan sedikit air mata! mak touching beb:)
HAPPY coz dapat jumpa boboiboy kesayangan
HAPPY dapat makan makanan feveret ~ teringat2 kebab yang sedap itu
HAPPY coz dapat delivery Crabstick Popia buat org2 utara (Aloq setaq, Sungai Petani & Penang)
HAPPY coz selamat sampai home sweet home dengan selamat
HAPPY coz dapat keje ari ni (ye ke? jeles tengok org selangor cuti)
HAPPY coz dapat jadi mem ari nie... boboiboy antar p keje

dan harapnyer... ari ni semuanya HAPPY HAPPY belaka:)

6 comments:

BABY(MAMA AMANA&ARIEF) said...

happy sbb dapt rasa ke"happy"an awak

Em's Family said...

pun terpakse buat2 happy jugak.. sebab jeles dengan orang selangor hahaha

Em's Family said...

pun terpakse buat2 happy jugak.. sebab jeles dengan orang selangor hahaha

.:fyzz:. said...

ejan..tq coz delivery terus depan pintu ofis aku..tq so much...and yg plg penting..anak2 aku sufiya and safiiy sngt suka crab stick hg..nnti nk order lagi ye..bila hg lik kedah..gitau ok..

Shinnaz Ahmad Rasid said...

Eh! tetiba kita yang happy tgk kak ejan! hehe ;)

maszmadi said...

tumpang happy jugak.....