Tuesday, December 13, 2011

Before Fly

 cik lyna si mami jarum junior
Lyna dengan her mummy... kemain posing tue... pas tangkap gambo, mesti nak tengok pehtu cakap'haaa...comey'! pehtu suruh tangkap gambo die lagik....


Flight kul 12.50 tgh kan... so senang lenang kat rumah coz dah memang apply cuti... hambek koooo... bangun tido kul 8.30 pagi... bangun jer terus cergas... siapkan beg... kemas rumah lite2... settlekan baju di ampaian... ai bwk bagpack jer... tp jgn tak tau, dalam bagpack tue, ada kulit popia tau... import dr kl khas buat customer2 kat utara, hehehhe... ingatkan tak berat beg tue.. tp bila galas... mak aiiii... berat jugak!


mummy lyna sampai kul 10.15 camtue... kami just bekpes roti canai jer... dalam kul 11 pg, gerak dari rumah... singgah parcel D antar popia pehtu terus p LCCT... sampai LCCT kul 11.30 camtu... ingatkan mummy drop by kami jer... rupanya2 parking sekali... tengok kat screen katanya flight kul 1.05 minit... delay 10 minit... singgah mcd jap.. pehtu dalam kul 12.25, saje check in kat polis tue... tengok2 masuk dalam dah boleh masuk flight dah... tengah2 baris, ada plak announcement last call pada penumpang yang nak p kedah...  sebenarnya flight tak delay pun... gerak cam biasa... tp napa tulis delay kat board?... haru org kalo saje lepak2 luar before nak masuk kat polis tue... dahler flight kat lcct tue jauh2... jenuh jugakler nak menapak... nasib baik lyna okey... kiranya nakler ai pegang tangan die... kalo tak, jgn harap.. nak jalan sendiri lagak org besar gitu...


sampai airport alor setar pun awal.. dalam kul 1.35 dah touch down dah... lega coz perjalanan okey.. cuma tak bape nak lega coz lyna buat perangai dalam flight

3 comments:

.:fyzz:. said...

la lyna wat peel lam flight.lyna2..hehe..pepun selamat dh semuanya..

Nad @ MamaZakwan said...

lyna watpe kak? ;)

ibuafiqahhuzaifah said...

lyna nak shoppin dalam flight kah?
mujur MAS xder jual2 kalu tak haru aku nk kena beli brg utk budak2 tuh..