Thursday, November 17, 2011

Pagi Ini

Cik Lyna die buat panjang akal
nak mandi pagi PAKAI SWIMMING SUIT!
bukannyer mandi pagi kul 6.45 pg... ni mandi kul 6.15 pg
tak sejuk ke anak oooooiiiii....
mamanyer layan jer sebab tak mo ada nangis2 di pagi hari
tp ada jugak adegan menangis sebab tak mo tanggal baju nie plak.....
cik lyna, hang p sekolah belajar... bukan p sekolah berenang!!!!

anak...anak, kalo liat tak mo p skolah/taska/tadika tue... ada jer perangai meka buat kan... dugaan...dugaan

8 comments:

Cik Puan Nurul said...

hahahhaha..qaseh plak jenis susah weh kalo pepagi time nak g memana..bukan ssh apa biasa dia payah skit nak bangun..mandi dia suka..kalo nak pi memana kemain liat nak bangun time kita sibuk nak siapkan kerje umah harap dia bgn lambat xkacau time tu awal plak bangun huhuhu

maszmadi said...

hohohoho, cumel la lyna mandi pakai baju swin time mandi..... ejan kn sedia kolam renang kat umah kut, so setiap pg dia akan swim sebelum mandi betul2... hehe sweet

syawalsimpsons said...

kikikikiki...kelakar la lyna ni...sama la syawal pon liat nak g taska gak....kalo org kejut...adohai...menonggeng je kejenyer

Wawa Tasliman said...

hihihihi.... comellll.. :)

::Mamalyna:: said...

CPN, lyna pun jenis liat nak bangun pagi... tp dah kami masuk tido kul 10, so memang tido die dah cukup...

::Mamalyna:: said...

mas, kolam tak beli lagi... ni mandi pagi nak pakai swimming suit.. riuh kat bilik air tadik.. die nak pakai sangat, sarungkan aje...

::Mamalyna:: said...

sue, ayahlyna takde ni kami tido awal... tu pun liat jugak nak bangun.. lyna cam biasa, pagi2 ada jer perangai die buat...

::Mamalyna:: said...

wawa, comel yer.. tq.. tp pening jugak maknyer tadik pagi..