Friday, November 25, 2011

Hero 'Gangster' Idaman Malaya

 Sana sini duk citer pasal Botak kan... 
Botak bukan sebarang Botak... Botak dah glemer tau... dah tak botak, banyak dah rambut tumbuh, ehheheh

okey, Botak ni ada kakak... kakak die pelakon jugak... nama die Farah Alya

cam lagi tak?
 Awan Dania musim pertama... watak die nama Puteri... yang asik dengki jer kat Dania

yg kedua : Citer Popular
yg watak pompuan suka dengki kat Farah tue... yg selalu aniaya farah yer...

Pehtu die berlakon jugak dalam citer Ponti Anak Remaja... yg watak pompuan jugak... asik dengki kat Ponti n try nak aniaya ponti then nak bitau kat satu kolej yang ponti tue pontianak...

Pehtu die berlakon jugak dalam Sitkom Nabil, Lu Fikirlah Sendiri tue... biasa die bawak watak2 yang jadi bini Nabil or awek Nabil.. camtu ler lebih kurang...

Johan dan Farah Alya ni anak Dato' tau... Dato' from melaka.. katanya dulu Dato' Asari ni Dun Air Molek, Melaka

Sekian:)

7 comments:

@lfidah @dim said...

lor iye ke kakak botak farah alya..farah nie dulu junior saya ms sekolah menengah..tak sangka pulak..

Mrs. Hakim said...

fuyohhh.. maklumat yg lengkap!! haritu aku mimpi botak. cerita mimpi aku tu sebijik mcm caringnya dia dgn elysa..bezanya dlm drama, elysa slalu kena marah dgn botak. tp dlm cerita mimpi aku.. botak tak marah2 aku.. over protected lagiiii .. hahah

Nad @ MamaZakwan said...

ooooooooooooo
deme ni adek beraddek ke..?
beza bebeno rupe deme ni..hehe

kak ejan, kak ejan dah macam abang nara la (beautifulnara), hahaha!!

tp versi kak ejan lagi best..lagi hangat dan sensasi =)

.:Mama Dhia:. said...

oh..tidak ku sangka..rupe lain bebenor la kak..

mamalieyna said...

ooooh yeke..baru tau.. ^_^

azura samsuddin said...

weeeeeeeeeeeeeeeee info yg lengkap lah ejan :) zura pun minat gak kat aril :)

..nOj.. said...

sampai camtu skali ye ko korek info pasal botak ni. hihih. pasan pasan akak dia tu