Thursday, December 1, 2011

Chicky Dance... ehhh...Chicken Pox

 my princess kena chicken pox
ari selasa baru tau.... apa lagi... terus kalut ler ati maknyer
Panas n merengek jerr
Kisahnyer... mmg kami tak tau pun die kena... langsung tak tau!
pehtu ari isnin tue, saje minum2 petang... asben p beli goreng pisang, keledek goreng ngan AIR KELAPA kat gate 1 tue...

dan dengan tetiba pagi selasa tue dah pasan banyak bintik2 air timbul... mungkin lyna minum air kelapa tue... terus die kuar serta merta

mood : sedih n takuttttt.... tak mo pisah ngan lyna

6 comments:

Zana Adieyza said...

insyaAllah semuanya akn ok nnti.. zana dulu kena masa darjah 1.. org kata elok kena masa baby, kalau dh besar kene agak bahaya & parut susah nak hilang..

Nad @ MamaZakwan said...

moga cepat sembuh lyna!
zakwan tak kene lagi..riso le plak, tetibe...

maszmadi said...

erm, amalkan jerk bagi minum air kelapa, moga cepat sembuh... sian lyna..

♥Leily|Ummi Alya Husna♥ said...

alahai, siannyer lyna..
rimas naik ciken pox ni..
moga cpt sembuh ye daling!!

awak, nk ilangkan parut tu acu cuba
scar serum by palmers ni

azura samsuddin said...

ejan, nati cari skali daun semambu tuh, letak bwh cadar tmpt lyna tdo, daun tu tumbuk lumat letak kat cikenpox tuh, insyaAllah lyna akan cepat sembuh

eima said...

aku cam br nampak lyna je 2 hari lepak time geng bapak2 lepak kat depan umah tu ... tak prasan plak CP die....