Tuesday, November 1, 2011

Bulat Kecik... Bulat Kecik... Bulatler Beshar

Bulat Kecik... Bulat Kecik
Bulatlah Beshar
Sayang Ayah... Sayang Mama... Sayang Semua
6 x 6 = 36
6 lagi... 6 lagi
Jadilah beruang!
~ni ler beruang lyna... cam kepala otomen pun ada kan~

masa tengok lukisan lyna ni, ai terus mms gambo ni kat ayah die yg tengah outstation tue... then die reply 'betul ke lyna yang lukis ni?'.... ai jawab, 'betul ler... nape tak percaya ke?'..... die reply lagik 'a'ah, cam tak percaya... cam cantik jer'.... Mula-mula ai tengok pun tak percaya jugak... then ai suruh buat lagik... rupa camni jugak... so blehler percaya ni lukisan lyna... 

3 comments:

Cik Puan Nurul said...

comelnya...qaseh xberapa suka sgt melukis ke apa dia suka membaca suka selak buku/majalah boleh gaduh dia ngn org kalo cuba2 nk berebut ngn dia buku ke apa padahal xpandai membaca lg..paling dia suka belek katalog nak2 kalo ade gambo mainan siap tarik tgn kita suh belikan

maszmadi said...

cantik bg kanak2 sebaya lyna... ada bakat nak jd arkitek ke nieh.. hehe

ummiaqeef said...

pandainye lyna buat..kalau aqeef dia buat bulat2 je tp x jadi gitu..hehehe