Tuesday, November 1, 2011

Fenat!

Insya Allah, taun depan ai nak tukarkan lyna ke tadika baru
bukan sebab tadika ni tak bagus... so far alhamdulillah:)
Tp tempat tadika taun depan dah berubah... skang lyna di presint 8... taun depan di presint 9
so perjalanan dari rumah ke tadika memang jauuuuuuuuuhhhhhh....
bagi mengelakkan banyak sangat kaler2 merah di punch card... so we decide tuk tukarkan lyna ke tadika yang berdekatan...


Pagi ni ai sampai pintu tadika tue kul 7.40 pagi... ingatkan ai antara yg awal... rupanya ada lagi awallllllllllllllll! baris punya baris... kul 9 baru settle! tu baru tuk ambik borang tue... que kemain panjang!
letih wei... sakit kaki lutut bagai nie...

4 comments:

♥mama eza♥ said...

akak nk anta kat mane?

Cik Puan Nurul said...

rasa nak antar qaseh sekolah juga..tp mikirkan abistu aku kat umah ni wat apa hehehehehehhe

maszmadi said...

this day is 1st day my lil Aisha masuk taska baru, moga2 dia ok2 jerk ngan kengkawan...

Seri said...

Akak tak tya dekat perbadanan? dekat lagi kot dgn opis...