Friday, October 14, 2011

Wiken ni... Wiken Yang Bz

Ari khamis depan, ai nak berniaga kan... dengan kawan tut dan kawan tut.....
cam biasa, ai berniaga popia jer...


Kisahnyer dalam minggu ni, kami dah start wat stock popia....hari2 menggulung... ai target nak bawak 100 peket masa jualan nanti..... tp kan hingga ke saat ini dan ke waktu ini.... 10% pun tak sampai tau... bila ada customer order, stock tue kami jual... then buat stock, ada org order, kami jual.... boleh dikatakan hari2 ada jer order....bak kata asben 'camne mau bawak meniaga 100 peket?!'... 


So malam ni dan ari esok... memang kena pulun abis... pehtu ari ahad, ai kena pulun sorang2 coz asben p kursus plak kat PD... haru betul! time bz2 camniler ofis die buat kursus... ahad pagi plak tue die kene pegi.... sungguh tak best:( hari selasa baru balik.... syokler hang noooo, leh ngelat wat keje menggulung yer-------> jari tunjuk kat asben


Buat kengkawan yg keje kat MOF, Housing Loan dan kawasan sekitarnya, mehler datang gerai ai yer... lokasinyer ruang di antara cimb dan bpp.... sambil2 beli, leh kita beramas mesra:)

6 comments:

Pn. Zana said...

caiyok2 ejan!

Nad @ MamaZakwan said...

selamat menggulung! :)

Gieyana said...

rajin sgt uols meniaga taw..neway selamat menggulung k..:)

{ e'mie } said...

bagus ejan...berniaga ni sebenarnya untung...apa2 pun penat lah skit..smoga semuanya success yer...

ibuafiqahhuzaifah said...

aku cuti la time tu...
adoyai...
xleh nak shoppin kat tmpt ko..
sori ejan

maszmadi said...

go! ejan go!..... jauh ler noks nak ke gerai u tu... x dpt la kita beramas mesra kan..... hehe