Tuesday, October 18, 2011

Haru Biru~ Nak Ayah....

Ayahlyna p kursus start ahad pagi.... 
pagi tue lyna dah buat hal... tetiba nak berkepit ngan ayah... sebelum ni berkepit ngan mummy die!
so p bekpes sama2, nasib baik dalam kedai tue, die nak ngan mummy... so settel satu masalah
then ari ahad tu kami duk rumah saja... dah petang baru kami kuar p cari makan n jalan2...


keadaan malam pun berjalan dengan lancar.... mummy pun stay ngan kami... thanks alot dear! dan bila kul 3 pagi, bermula episod haru.... Lyna duk menangis tengah malam sambil cakap 'nak ayah...nak ayah'.... bila ai tepuk2, die tepis tangan ai... mulut tue masih lagi cakap 'nak ayah...nak ayah...' haru betul! mana nak cekau ayah memalam buta nie.... ayah hang sedap berdengkuq kat PD... hang plak p melalak kat rumah.... dan tetiba lyna terus dapat selsema... syrukkk syrekkk hidung die.... last2 terjaga kul 6.40 pagi.. .nak p keje tak sempat so EL ler semalam....


manja ayah sesangat... nasib baik ayah balik ari nie...
bila ayah ade rumah... asik nak bertekak ngan ayah die... bila ayah takde, asik nak ayah...nak ayah!

6 comments:

syawalsimpsons said...

KIKIKIK...windu ayah lebey tu...

eMMe said...

anok ayoh....

Nad @ MamaZakwan said...

alololo lyna ni...
masa ayah ada kat umah jual mahal ye..
ayah balik nnt lepas rindu la die, hehe

mela said...

ijan..cer try bagik adik..dia tak layan dah ayah..heheheh..

.:Mama Dhia:. said...

siannyer lyna ... anak manje ayah...

emma said...

hukhuk..ayahlyna dh balik..ayah shifaa tak balik..dh kali ke85 kot shifaa asek ke bilik sembahyang cari ayah die..pg tadi ngamok2....