Friday, October 7, 2011

Sambutan Besday Lyna di Taska

Ini link dulu... ni plak entry bergambar
 ni ler kengkawan lyna.... 
masa ai masuk dalam bilik ni.... semua muka hepi
mana tak hepi coz kat tangan ai penuh ngan goodies utk mereka kan
budak lelaki tue namanya ADAM
 tu cikgu emi.... yg budak tengah tepuk tangan n pandang tempat lain tue namanya Khayra
 Kek Birthday
 kengkawan dah nyanyi lagu hepi birthday dan Allah Selamatkan kamu


meh kita tengok rupa besday girl



*



*



*



*



*



*
duk menangissssssssssssssss
ati die terharu dan sebak coz maknyer datang

13 comments:

Cik Puan Nurul said...

alololo lyna selalu tgk drama ayo mata ke..feeling lebih ni..kecik2 dah pandai ungkapkan rasa terharu comelnya la dak kecik dah pandai nk feeling ni hihihihi

sofea fayyadh said...

alolololo...
Terharu la tu,

mak ai datang le, mak uoolls ade..

eima said...

pelik betui lyna ni ...ikut perangai sape tuh ...klu fahim die dah sebuk nk ikut aku balikd ah tu ...hahah

mummy_ayu said...

ala2..sian buzzday girl terharu sampai nangis..
tak sabar nak buat mcm nie gak untuk ian tahun depan.agak2 dia nangis gak...sbb Ian tu manja jugak tu.. :-)

Pn. Zana said...

emo sgt lyna time ni..hehe

syawalsimpsons said...

kikikik...sy baca pon gelak tgk lyna nagis...itu betoi2 terharu tu mak dtg taska...kikikik

Shinnaz Ahmad Rasid said...

haha, nape tu kak??? mesti ada lah tu...

.:Mama Dhia:. said...

alaaamakkkk.. wat drama plak lyna...hehehehe...

eisyaawie said...

emo pulak lyna....huhuhu...

cikgu kat taska tue sweet jer...pakai baju sama cam student..

bukhairiah said...

lor...kok menangis besday gurl tue?
anyway, Happy Birthday Lyna

ummiaqeef said...

haha..lawak lah lyna ni..org nak celebrate, dia nangis lak..

Nad @ MamaZakwan said...

alallalalala...
lyna, awat tu...?
sebak naa sbb mak sampai buat sebeday party, huhu
dlm ati ada taman ;)

suhaila said...

la lyna nape dia nangis..terlebih terharu ke?happy b'day lyna..