Tuesday, September 20, 2011

Stock CRABSTICK POPIA for Hari Raya

 Gambo2 Crabstick Popia
Alhamdulillah... ramai customer yang baru order n repeat order
Masing2 nak bawak balik kg coz buah tangan... ada jugak yang kata, nak kasik sedara mara kat kg rasa... popia pesen baru katanya...
stock dalam deep freezer
 stock dalam peti ais biasa... row bawah double layer... row atas tuk lauk2 bulan pose
 order terbanyak sekali delivery... 25 peket for Zana MOHE
ai ngan asben terpaksa list down cenggini... bape peket popia IN dan bape peket popia OUT... coz nak pastikan semua order customer berjaya dipenuhi dan didelivery mengikut tarikh yang mereka tetapkan... rasanya tuk minggu raya jer, dekat 250 peket popia perlu kami siapkan... 250 peket x 20 batang... dah bape tue...5000 batang wooooo!

Fenatttt memang fenat.... rasanya ini ler order terbanyak yg ai terima.... sampaikan hari raya pertama pun, ai masih delivery popia....cuti weekend pun tak p jalan mane... bangun pagi, masuk 'ofis' menggulung... pehtu bukak pose jap then sambung lagik masuk 'ofis'

Alhamdulillah, syukur

5 comments:

eMMe said...

Mamalyna rajin....Me pun tatau lagi nak wat bisnes ape selain makan gaji...hehehe...mmg kene ade keje sampingan kan sebenarnya...baru leh hidup kat Putrajaya ni...

ummiaqeef said...

makcik kayo!!! huhu...

eMMe said...

Zana MOHE? adakah saya kenal yg order crabstik mamalyna nih, hhehhee...

Ya ALya said...

syukur dgn rezki yg di beri......

Sari said...

raya kali ni menu ni le jadi stok orang datang...buat byk2 n smpan..praktikal kan...:)