Thursday, June 16, 2011

Yang Sejuk-Sejuk Saje

 Sekarang semua benda kalo boleh nak instant jer kan... sonang n jimat masa...
Minum milo sejuk memang best... rasa best jer lalu kat tekak kan.... tak payah dah sibuk nak capai mug, letak susu, letak milo...tuang air panas sikit coz nak kasik milo ngan susu sebati... pehtu tuang air sejuk then letak ais.... 
bila beli Milo Sejuk, for sure akan dapat mug comel nie... mug ni memang ngam2 utk satu sachet... 2 teguk dah abis.... trasa kurang menikmati plak kesedapan dan kesejukan milo sejuk... nak bancuh lagi satu sachet, trasa sayang... last2 guna balik cara lama... buat milo sendiri.... 


ni statement puji memuji, MILO AIS buatan asben ai memang sodap!!!!!

7 comments:

Ummu Sofea said...

Assalamualaikum mamalyna..

Kalau kat umah saya siap berebut-rebut lagi. bancuh 1 mug x cukup.

Dengan baba, kakak plus ibu sekali join minum milo sejuk ni.

Sangat mudah...

*terutama utk insan2 beranak kecik.

.:Mama Dhia:. said...

setuju kak..satu mug kecik tu mane cukup..lg puas minum kalo bancuh cara lame gune mug besar...hehehe...

Nigina said...

i dah beli dah.. mmg sedap.. sejuk jer rasa tokak nie...

eima said...

ko mmg suka yg instant kan.. ari tu pomot lipton nye brand

[-suziey-] said...

i like milo kosong ais..perghhhhhh heavennnn

ummiaqeef said...

smlm mcm nak beli tp x jadik. buat sendiri je nanti bole ejas rase tu..ekekeke..

hadina said...

alahai..sebut pasal mug milo tu...ina sedih sgt2 coz tak perasan ada percuma kat kotak..bila nak buang kotak semalam baru nmpak..sedihnyeeeeeee..tak dpt brg percuma.. :(