Thursday, June 16, 2011

Baru Settle!

Hari ni baru ai p BPH lagi sekali untuk antar borang claim deposit rumah lama... 


Urusan pindah randah kuarters nie memang renyahkan... TNB n SYABAS kena p dua kali... BPH p berkali-kali... cam ari nie, ai rasa ai jalan dari parking ke ofis BPH tu lagi lama dari urusan antar borang yang tak sampai 1 minit dah settle... tu borang yg lengkap ler... TQ so much buat SERI yang kasik panduan... memang akak followwww....


Segala borang claim dah dihantar... ni tengah menunggu bila duit claim tue nak masuk... masukler cepat wahai duittttttt....

5 comments:

eima said...

aku yg hantar since 7.6.11 pun tak dpt lagi ... klu dpt pun bkn nye penuh ... kena tolak brape hari tempoh ko serah kunci tu

ummiaqeef said...

baru serah kunci td, xtau bile nak anto borang claim..bile pk nak jalan kaki ke bph tu yg lomah lutut den..

aDieyZa said...

ramai jugak yg zana dgr pindah2 rumah ni.. mesti banyak urusan kena siapkan kan..

emma said...

eima : die charge camne plak? lewat anta kunci ker? erm..renyahkan..

mamalyna : kita lum p anta claim deposit tue lagi..sbb malehnye nak cari slip gaji tue..tah mane letak pun tak tau la..

Seri said...

Kak ejan, hehehe.. welkam!!.. seri dpt dh claim tu.. bph bg full!! 2/6 htr, 13/6 dh dpt.. laju gile diorg wat baucer n htr pd AG.. hehehe.. yg tu seri puji la..