Wednesday, June 1, 2011

Baru Balik Joging Ke Bang?

Situasi Hari Ahad,


ai ngan asben berpakaian suar trek ngan tshirt duk angkut barang... angkut barang dari rumah, p loading dalam kete... Lyna syok tido, so tinggal kejap kat rumah.... so far okey, time kami angkut2 tue, die tak sedar...kalo tak, konpom meraung budak tue, ehheheh


Kiranya kami dua org dah berpeluh2 nie... bape kali trip duk ulang alik turun naik rumah... Dalam duk penat2 tue, ada kejadian 'mengharukan hati' kami...


Masuk jer lif, tetiba ada jiran dalam tingkat 4 masuk... tetiba die tegur asben ai 'Baru Balik Joging Ke Bang?'
ai nie dah super cover dah.... dah tersembur ni coz nak cover gelak punya pasal... kuar jer jiran tue dari lif... kami bantai gelak... 


Asben cakap, 'ada muka abang gaya org balik jogging ke?' aku kemain turun naik punggah barang, die kata aku balik jogging!'

6 comments:

syawalsimpsons said...

dah kena dah..hahah...wat klakar lak jiran 2..nmpk sgt x da idea nak bertego la 2,...hahahah

eima said...

hahaha
byk kan kenangan pindah brg ni kan...

aDieyZa said...

hihihi.. turun naik punggah barang pun kira minor jogging la kak..

::Mamalyna:: said...

su, hahaha.. kan..kan, takde modal nak tegorler tue...

::Mamalyna:: said...

eima, memang pun... banyak sangat2 kan...

::Mamalyna:: said...

zana, umah baru.. tingkat atas akak tak kemas lagik dik.. pehni memang berjoggingler kami...