Tuesday, May 24, 2011

Panggilan Itu....

Petang semalam, lebih kurang pukul 5:30 petang... tetiba telefon ai berbunyi... tertera no yang ai penah call sebelum nie dan....


'Assalamualaikum.... saya **** dari Bahagian Pengurusan Hartanah, JPM.... 


tak perlu tunggu die citer lebih lanjut... muka ai dah terlebih senyum dah... lebih lagi senyum sampai tinger... dah rasa sampai tengkuk... Panggilan yang dinanti2....Alhamdulillah, berkat kesabaran menanti... even dah ada kengkawan yang duk tido kat area perumahan sana....takpe2... yang penting rezeki tue tetap ada... Amin!


Bab tu memang hepi... tp bila memikirkan bab nak kemas n nak pindah randah, trasa mau fengsan!

9 comments:

syawalsimpsons said...

wahhh dah join club eima pindah umah ye..huhuhu...presint brape kak...dekat ngan saya la..huhuhu

Nigina said...

wahhh dapat rumah lagi besar ke.. umah bawah ke hehheheheh

Cik Puan Nurul said...

nak pindah kemana lak ni ejann

ejaMaria said...

sronok nye rumah baru... ;p

Pn. Zana said...

besttt. nnti buat house warming eh..:P

♥mama eza♥ said...

huhu..eza pon ngah tunggu..dah call puan tu ckp derang ngah agihakn , juz tgu call jek..xsabar tau

Seri said...

Kak izan, cepatla pindah.. Seri dok tgk je umah akak tu.. hehehe..

.::Lynn::. said...

ejan... pasti kan adik-beradik lipas xikut pindah... hehhehee

zura_habib said...

dpt umah teres ye? presint brp?