Friday, May 20, 2011

Maklumat Untuk Semua

"Maklumat untuk semua...penyimbah asid sekarang berada di cyberjaya... Mangsa terbaru student uzbek petang semalam.  Suspek menaiki EX5 hitam.. Tolong beritahu kawan-kawan yer.."


mesej yg ai terima dari kawan ai yg bekerja di balai polis dengkil

10 comments:

eMMe said...

Mamalyna, saya de dpt mesej dari seorang kawan, Acid Splasher on the run, plate no MAC1841 n WPV 4963 Alert!!! tapi tak de info moto color ape...tak detail info nya...hati2 la kan....kene peka keadaan skeliling...

Cik Puan Nurul said...

WTH?ISKH TAKUT DAA NAK KUAR UMAH GINI..HAISHHH MAKIN DEKAT PLAK APE NI SATU MSIA KE KO NAK TUANG ACID..HABIS SEMUA ORG ROSAK MUKA GILERR AHHH..so bawak air mineral dlm henbeg memasing sbb air boleh neutralkan asid tu atleast kecederaan tu xde la parah sgt..bahye ni seremm plak

Bionic women said...

kekadang bimbang some peolpe learn and take advantage to do the same way..

takut jugak kan..entah betul itu suspek ntahkan semakin ramai penyimbah itu..

sebab sebelum ni macam target org melayu

eima said...

ye ke ... bahye nye....

MrS. F!zA said...

ya allah takutnya.. mintak kita dijauhkan..

ummiaqeef said...

ish..mintak dijauhkan lah..scary!!

.:Mama Dhia:. said...

mintak dijauhkan dari bertemu...semoga kite semua dilindungi..

Pn. Zana said...

dh nak dekat area2 kita ni ejan. takuttt.

aiDieNa said...

Bila lar manusia mereng nie nak kena tangkap.. geramnyer aku..

hyazz said...

adoiiii...la...takde ti perut langsung deme tu...sakit ati toll tu!!
follow you..hehe
http://hyazz.blogspot.com/