Thursday, April 14, 2011

PD... We're Coming!

Insya Allah, hari Sabtu nie kami sekeluarga dan geng2 'baraan raya' akan p cuti2 malaysia di PD.... Planing yang memang terbaik + dapat harga yang berpatutan... majoriti geng ofis asben... sure meriah coz dulu time baraan raya, baby semua masih dalam perut, skang semua sudah KELUAR... alamatnyer riuh sekampungler... dan lyna adalah kak long bagi adik syamil dan adik mia... tp sayangnyer adik rizq tak dapat join coz ada urusan keluarga yang lebih penting...

Before pegi, sudah tersedia program... jom cek it out!

Trip To PD
=======
16.04.2011 (Sabtu)

10.30 pagi : Berkumpul di Hentian Bas JKPTG
11.00 pagi : Bertolak ke PD
12.30 t/hari: Lunch di Teluk Kemang
2.00 ptg : Check in dan rehat
5.00 ptg : Aktiviti Sukaneka dan Santai (Sila berpakaian bersesuaian)
6.30 ptg : Sesi Fotografi (Dikendalikan oleh jurukamera profesional-> Hilmy & Olin)
7.00 mlm : Rehat
8.30 mlm : BBQ
10.30 mlm : Teh Tarik / Santai

17.04.2011 (Ahad)

9.00 pagi : Sarapan Pagi
10.00 pagi : Mandi manda / Sesi Fotografi
11.30 pagi : Berkemas
12.00 t/hari:Check out
12.30 t/hari: Lunch di tepi pantai
- ayam panggang koboi2.00 ptg : Bertolak ke Putrajaya
Kami akan menginap di ILHAM RESORT... harga bilik + bbq + bekpes, kosnya tak sampai sekeping note hijau melayang seorang (teka2 duit ape)... kira okeyler kan...


tak sabar nak gedebush lyna kat dalam pool coz mamanya nak gedebush sekali, hehehe...

5 comments:

eima said...

RM 50 je?? wahhhh

mummy_ayu said...

wah..bestnya gie PD....mcm nak gie jugak la...
emmmm.....

Cik Puan Nurul said...

wahhh besnyaaaa...seronotnyaa

Pn. Zana said...

bestnye!! okey la tuh. pegi ramai2 kan ..ilham tu best . ada 3 bilik. :)

iduraz said...

sonok tuh berjimba2 ngan kengkawan..ilham?kena search nih..hehe