Friday, April 15, 2011

AEON CARNIVAL : 7-21 April 2011 : Discount Kupon

Tengah membeli belah di JJ... time bayar, cashier tanya..

cashier: kak, ada kupon JJ?
mama ayu jelita : Kupon JJ? takde pun... eh ada ke?
cashier : ada kak... saya kasik akak yer...
mama ayu jelita : oowhhh... boleh sangat dik... (gilaler kalo tak nak kupon diskaun kan...)
ni ler rupa buku kupon tue... part barang yg ada diskaun tue, cashier akan koyak... pehtu ambik buku nie simpan dalam beg...
 mata ai hanya tertumpu kat pakaian wanita... good, coz scarlet ada diskaun
baju budak pun ada diskaun... seeeee, dah terkoyak satu kupon dah tue...

Berbelanja biar berhemat dan yang paling penting....... mana yg boleh kita jimatkan kita JIMATTTTTTT!

8 comments:

Zuwairi Aiman said...

Salam kunjungan.. singgah la ke blog saya ;)

Pn. Zana said...

huhu. best nye! lama eh x pegi jusco. biasa pegi jusco mana?

aanie said...

nanti boleh la serbu jusco....

aqishah said...

bestnyer nak gak...

Marsha~ said...

JJ ni setiapo bulan skrg buat sales tau... geram btol.. heheheh

Marsha~ said...

JJ ni setiapo bulan skrg buat sales tau... geram btol.. heheheh

Zimah's Depart - Shaklee Online Store said...

nak jugak!!!!! dah le fav shopping mall is JUSCO..

.::Lynn::. said...

JJ gedung pilihanku...