Wednesday, April 6, 2011

Good Luck Kengkawan! Semoga Sukses Selalu

 Choc Muffin
 Blueberry Muffin
Nak order, boleh contact ANUM.... Lokasi di Putrajaya, di MOA sana... Ternyata sedap dan lembbbbuuuuut jer...
BLUEBERRY CHEESTART
Boleh contact LYNN, lokasi DCA di Putrajaya... cistat yang comel dan sedap! 
OREO CHEESECAKE
boleh contact MEL, lokasi MOT di Putrajaya untuk merasai kesedapan ciskek yang yummmy!!!!

4 comments:

maszmadi said...

suka blueberry cheese tarr. kalu balik kampung suoh adik order, boleh makan free.. hehe

good luck buat mereka n good luck for ejan gak..

Adyshariz said...

suka yg coklet tu..nmpk sgt sedap la

Echa said...

wah.. masing masing dah bisnes ye... aku doakan.. moga bisnes kengkawan aku ni sukses.... nanti.. kalau ada pot luck.. aku datang merasa je boleh?? hehehehehhe...

..nOj.. said...

a ah kan. kalau buat potluck ni, dah kenyang betul kte ni. ade popia, ade kepok, ade muffin, ade ciskek, ade cistat. sedapnyeeeeeee. bile nak buat ni