Wednesday, April 6, 2011

Fuhhhh Lega!

I'm Back!!! setelah bercuti2 selama 4 hari direct....
Setelah bercuti2 dan hari ini hari yang mendebarkan buat ai ngan asben sebab lyna first day p taska semula setelah bercuti 2 minggu... duk ngan mak tok semasa mak tok duk sini.... Hari ini pun kuar umah awal dari biasa, nerves punya pasal sampaikan tertinggal tilam bantal lyna, hehhee

Pagi2 kena pancing lyna dulu... bawak p nenonas... die dah pow mak ayah die roti jagung dengan air kotak milo... muka okey, hepi2 lagi... masuk jer kete dan agaknya die tau perjalanan tue p ke taska, startler die melekap ngan ai... ai ngan asben dah pandang2 dah, berharap sangat janganler die 'hujan' nanti... coz kalu die 'hujan', mamanya of course 'hujan' sekali....

dan masuk jer simpang taska, alhamdulillah... siap salam peluk cium kami berdua, nak beg 'awan dania' dan jalan laju jer p taska... Alhamdulillah, leganyer hati... bolehler mak pak p keje ngan tenang walaupun hari nie ada perasaan rabu blues....

7 comments:

MrS. F!zA said...

pestime dgr rabu blues..igtkan monday je blues..ekekekekee

::Mamalyna:: said...

fiza, ni sebab first time masuk keje setelah cuti lama... kalo akak masuk keje khamis, jadiler thursday blues, hehehe

~aSHa~ said...

she is good girl

.:mama dhia:. said...

lyna rindu ngan kawan2 taska la tu..hehehe...
lega ati mama & ayah lyna ek ari ni...

eima said...

fahim asal pagi dah start nanges .. hari ni aku tgal kan die ngan ateh die sbb die punya melalak tu dr bwh rumah pun leh dgr ... heeeee nape tah pyh benar nk pegi taska tu ... geram aku ...

ummiaqeef said...

waa..good girl lyna...aqeef skarang pun dah x nangis dah..xtau la sampai bile bertahan,hehe..

[-suziey-] said...

hiks..paham..msti berdebar giler masa nk hntar lyna tu kan..hehe..besela kt yg dh beso ni pn klu dh lama cuti n syiok dok umah msti mls nk mula rutin harian..hiksss