Thursday, April 7, 2011

Settle!

keadaan dalam peti ais, row bawah tue ada 2 layer

Sebelum balik Alor Setar, dah ada order menunggu... Maksudnya, once
kami jejakkan kaki kami kat rumah di putrajaya, memang dah kena buat popia dan TQ kepada kengkawan dan customer yang sudi memahami keadaan kami.... Memang dah menjadi kebiasaan dan memang termaktub dalam buku order, sape order dulu, die dapat melainkan kalo ai memang ada buat lebih so boleh dapat popia on the dot... bukannya ai demand, tp kadang2 ai tak sempat nak menggulung banyak.... paling pecah rekod setakat ini ialah menggulung popia sebanyak 600 pcs @ 30 peket hanya pada satu malam.....

Kami sampai rumah hari selasa petang...so malam tu dah kena gulung popia dah... malam semalam pun gulung lagik dan alhamdulillah, dapat settlekan semua order customer...

Akak Ahkak Geli - 10 peket
Cikgu Nina - 20 peket
Mar - 15 peket
Suriani MOH - 5 peket
Izie - 3 peket

Total ada 53 peket iaitu bersamaan 1060 sticks!!!! 
Alhamdulillah:)

11 comments:

~aSHa~ said...

alhamdulillah....

::Mamalyna:: said...

gidah, alhamdulillah...amin

airis naufal said...

alhamdulillah.. murah rezki kamu sekeluarga..

Cik Puan Nurul said...

humangaihhh bagus2...dah kne pakai pembantu nih hikhikhik

nanonano said...

syoknye kak,
sy xdpt rase lg sbb ank kene campak skrg ni
so xbrani nk mkn mende ni takot gatal,
tp pantang2 mkn pun
dah abes speket org lain bedal, ishkk.. xsbr nk try..

::Mamalyna:: said...

ayu, tq so much... kita serupa ayu... laki bini pulun meniaga... akak ngan bisnes popia, ayu ngan bisnes wall deco...

::Mamalyna:: said...

nurul, heheh... ada pembantu kecik tue, tp asik nak makan jer, heheh... tq nurul!

::Mamalyna:: said...

nano, akak teringat kat nano tadi, so tak makan lagiler yer...

..nOj.. said...

beso la lengan ko duk menggulung tetiap ari wei

eima said...

hebat .. alhamdulillah ...
stok ade lagi ..
nanti abis nk order lagi ..panjang suka mkn ..

Mummy `Aish said...

Tak sabar ni nak makan..hhuhu