Wednesday, April 20, 2011

Baruler Berseri Rumah!

Dah lamaaaaaa beli side table.... dah setahun kut, coz memang hajat di hati nak letak bunga kat situ.... Pasu dah lama ada... dapat hadiah time kawen 4 tahun lepas... dan baru ari senin telah tumbuh bunga kat pasu tue, hehehe
nak letak bunga pun bajet jugak... biar cantik dengan harga yang berpatutan...
 bunga ros pink pilihan hati... 4 kuntum jer... letak lebih, kang tak pasal2 terover bajet..
bunga ros yang mekar sejambak... nampak cam real kan.... 


ai beli bunga nie kat kedai SHARNAZ di presint 15... ai bawak jer pasu kosong pehtu suruh pekerja kedai pilih bunga yang bersesuaian... bitau bajet kita bape then suruh jer die hias.... yg ai tau, bayar ikut kemampuan kita then usung jer pasu yang sudah siap berbunga then letak kat rumah....

20 comments:

@e_da said...

memang naik seri warna bunga tu.. pandai pilih..

eima said...

la aku bajet ko yg gubah sendrik br nk ckp wahhh terer ... tak jd la

maszmadi said...

tu la eima kan.. baru nak puji... hehe

.:fyzz:. said...

cantik la ejan..leh dpt idea nak hias umah aku nih...cantek i like it

.:mama dhia a.k.a Yana:. said...

ade gak satu pasu cam tu kak..
tp dah pecah..dhia buat...last2 buang jer..
(bukan pecah abis tp sompek)
hubby suh buang..bahaye katenyer..

.::Lynn::. said...

kalo lynn, xleh tak kat tempat2 mcm gitu, mau aliya pulak gubah... huhuhuhu

mummy_ayu said...

sweet sgt....simple but sgt sweet & sedap mata memandang...

aiDieNa said...

Betui.. betui.. beli ikut kemampuan.. bijak..

ejaMaria said...

cantik... walaupun budget... cantik... ok sangat... just nice... ;p

ummi sofiyyah said...

cantik nyer...!!nampak naik seri....mmg nampak mcm real...mula2 ingat bunga real td....ada dengar org kata kat kedai tu bunga cantik2..tp x pernah masuk lagi..nak kena pg tgk jgk nih....hehe...

::Mamalyna:: said...

eda, memang nak bagi seri kat rumah... dah boring ngan keadaan..

::Mamalyna:: said...

eima, ai keras tangan.. memang tak dapatler... sanggup ai usung pasu p kedai, ehhehe

::Mamalyna:: said...

mas, pujiler yang dah terletak tue... ai rela, hehe

::Mamalyna:: said...

pijot, aku tengok org kedai tue buat senang jer.. just cucuk2 jer.. tak yah letak gabus bagai..

::Mamalyna:: said...

yana, sejak berbunga, memang akak pantang lyna p situ..hrap2 kekal lama

::Mamalyna:: said...

lynn, setakat nie, lyna masih buat derk jer kat bunga tue...

::Mamalyna:: said...

tq ayu, bunga ikut bajet tue...

::Mamalyna:: said...

kak ina, memang bajettt sesangat... ikut keadaan poket, hehe

::Mamalyna:: said...

kak maria, ejan survey punya ler lama tau.. gara2 nak beli bunga nie.. membeli ngan puas hati..

::Mamalyna:: said...

ummi, tryler pegi... tp rege bunga, boleh tahan mahal jugak... kena pandai pilih yg mane ikut kemampuan poket, hehe