Tuesday, March 22, 2011

Lirik Lagu Tema Raja Lawak

Mari mari..jangan malu jangan segan
mari mari semua
dengar ini cerita
cerita sorang raja lawak
lawak dalam jiwa

Lawak dalam dada

Lawak untuk semua
gelanggang pun dibuka
dengan seribu cerita
cerita duka cerita gembira

Bukan lawak biasa
ini luar biasa
bikin semua ketawa

Wak wak aku pelawak
wak wak aku raja lawak
kerjaku hanya berlawak
ketawa terbahak bahak
mari mari semua
hibur hati duka
hibur jiwaku yang sengsara
tua atau muda
miskin atau kaya semua harus bergembira

Tepuk tepuk tangan goyang goyang badan
geleng gelengkan la kepala
kita sama saja hanya suka suka
lawak untuk semua

Wak wak aku pelawak
wak wak aku raja lawak
kerjaku hanya berlawak
ketawa terbahak bahak
kata la katakan tidak
lawak ku bukan budak budak
sila nyanyi sendiri, hehehhee

lyna amat suka lagu nie... tang 'wak..wak...wak' tue memang terer... rythm lagu dah ada persamaan dah... aksi pun ada sikit yang lebih kurang sama cam dalam vc... selalu tengok kat tv kan... bila abis lagu nie, then die akan cakap 'nak lagiiiii'...

7 comments:

Lee-Yan-Naa said...

menarik jugak kak lagu dia,tapi saya lagi suka lagu dulu kak..maybe sebab dah biasa dengan yang lama..:D

Salam kenal kak

Sidratul Muntaha said...

lagu best.
ala2 poco2 jugak depa dok joget...
tpitak tahan bila johan dgn zizan layan joget.
ahahhaha.
mcm2 hal.

[-suziey-] said...

lawak btl lirik dia..adeiisume pn nk lagu tema..

~izan~ said...

ha,izan ada tgk vclip dia..tp kan ada perasan nabil tak? izan dok tgk2 jugak hehe..ke sebab ramai mcm tak nampak ek.. =D

aDieyZa said...

sambil nyanyi sambil menari.. mesti lagi best..

..nOj.. said...

a ah wak wak wak tu la yg gelemer tu. ceh

Heidi Shafiq said...

season kali mmg best gak kan raja lawak..