Monday, March 21, 2011

Die Pun Nak Yang Baru...

Berikutan ENTRY ai NAK YANG BARU
ai dah agak yer kengkawan2... dah agak sangat2! semestinya DIE (sambil tunjuk jari telunjuk panjang2 kat AYAHLYNA) nak jugak yang baru.... tp cuba tengok, yang berkaitan dengan main Tenis die, semua nak baru... reket DIE tu dahler super mahal... kalo beli baju ready made ai dah boleh dapat 10 pasang kut... Kasut pun mahal... Baju tenis tue baru jer beli 2 bulan lepas... 3 helai lagi, takkan nak baru lagiiiiii kut!

ni baru AyahLyna... kaloler Lyna pun pandai nak yang baru... semestinya die mintak Basikal Baru, Bola Baru, Bear Baru, Meinan Baru...

8 comments:

eima said...

sabo ja la ..
bg la can kat tokey popia tuh ...

.:mama dhia:. said...

hahahaha..die pun nak jugak..baru fair n square...

*azni* said...

haha..ayahlyna pun sama naik ngn mamalyna..kelakar la kak ijan ni..

aDieyZa said...

hahahahahaha.. x boleh tahan.. suami isteri request benda baru.. kita tengok siapa yg dapat dulu..

::Mamalyna:: said...

eima, ai tokey, die mat despatch jer, heheh... gila kejam statement, hehe

::Mamalyna:: said...

yana, tu suar tennis coming soon... tak kira, akak nak 'baru' dulu, ehehhe

::Mamalyna:: said...

azni, die biasaler.. ada jer nak pangkah ai, hehehe..

::Mamalyna:: said...

zana, akakkkkk duluuuu... pasti!!!