Monday, March 21, 2011

Nak Yang Baru..

Gaji bulan nie, ai nak baju ready made baru!!!!!!
coz ai bila bukak lemari, rasa boring dah jemu tengok baju2 coz kadang2 terpikir takut terulang baju keje yg same dalam masa minggu yang berturut2.... bukan nak banyak, nak satu jer.... ooh yer, baju keje ai tak banyak pun... bukannyer banyak bersusun2 sampai berlemari-lemari... tp bila dah ada perasaan, ishhh tak tau nak pakai baju ape nie.... tu tandanya memang nak baju baru kan...

Gaji bulan nie, ai nak beli tudung baru!!!!
Coz ai nak tambah kaler maler koleksi tudung ai...nak cari yg awning jer... dapat dua helai rm18 pun dah kira okey... asalkan baru!!!!! biarler orang nak masuk zaman shawl or syiria tp muka ai tak masukler ngan tudung2 jenis cenggitu sebab bila ai pakai, memang terserlah dan menyerlah kebulatan muka ai... bab ni dah diakui oleh asben ai... so better tak payah pakai... plus ai plak, jenis suka yang sarung jer, nak belit banyak2 memang tak dapatler... tu belum lagi, kut2 pakai tudung cenggitu, kul 8 elok lagi pin kat tengah dagu, kul 9 pin dah senget benget!

buat asben tercinta, sila bawak ai p jalan2 cari baju dan tudung yer... ai janji, ai akan cari baju yang cantik dan murah2 jer... tudung pun cenggitu jugak... tudung murah2 jer... takkan berkira ngan bini kot!!! sekian, terima kasih** Jasamu dikenang**

6 comments:

Sidratul Muntaha said...

huhu..
terbaekk!
siap request tu.
ejan,aku klu la boelh tukar selera pakai kaler maler macma ko untungnya.
masalahnya,aku ni buta warna la.
itam jer aku beli.

eima said...

aku pun dah lama tak buat bj br ....

kain rasanya dh dekat 10 pasang ..ni nk memboyot plak ... postpone lgi la... tgu baby dh kuar br buat baju bru ..huhu

Afne said...

jom serbu jln tar!

maszmadi said...

hm, same ler kita..... dah terasa cam "nak pakai baju aper yerk?.."

so, jom kita shoppong!!

Mrs. K aka Ibu Hadif said...

jom soping pasar tani esok! hikhik

::AyahLyna:: said...

Amboi...amboii best nyer request dier..!!! Meh nak habaq mai nie....Ai nak request seperti berikut :-

1.Kasut Tennis baru...
2.Baju Main Baru...
3.Seluar Tenis Baru...(Opss nie dah beli tengah tunggu sampai dr US)
4.Raket Tennis Baru...
5.Beg Tennis Baru...

Sekian, terima kasih....