Thursday, March 17, 2011

CRABSTICK POPIA - HARGA PROMOSI

PROMOSI.... PROMOSI...
Beli 3 peket Crabstick Popia dengan harga RM10 sahaja...
Open order for now!!!!

Sape2 datang putrajaya utk tengok Hot Ballon tue, then nak merasa Crabstick Popia...dipersilakan untuk order coz minggu ni ai ada di putrajaya... so boleh set nak jumpa... cam kat petronas ke or masjid putra...

Jgn malu dan segan, sms or call me okey...

13 comments:

syawalsimpsons said...

SAYA DH PESAN KAT AKAK DAH...6 PAKET..HEHEHHEHE

eima said...

kak saya nak la...asek kepingin nk mkn tp takut nk call ...huhu

kali ni nk wat stok la ..senang nk mkn goreng je tak de jd kes kepingin br nk call ..huhuhu

eima said...

lupa plak 3 ek

eima said...

lupa lagi dah siap bgtau tau .. nanti aku pegi amik kat lobi umah ko

Jieda said...

kalau saya nak oder 3 peket tu termasuk kos penghantaran ke jb berape ek?

::Mamalyna:: said...

eima, ko nie 3 komen dari ko jer, hehhee...nak bila?

::Mamalyna:: said...

sue, orait!!! order diterima...esok nantikan kemunculan sang kancil akak tue yer...

::Mamalyna:: said...

jieda, kos popia-RM10, kos pos utk 2 peket - RM7, so total rm17... JB masa penghantaran 1 hari jer... penah pos ke JB utk Pn.Nina, UmmiZayda, Hana Kirana, Akish... alhamdulillah, popia masih berkeadaan okey..

eima said...

bila bleh bg .. ade stok roger ..aku gegas pi amik ok ...

SyaNa said...

eh kalo ttibe aku dtg putrajaya pastu aku oder mengejut ko terima tak??
nnt aku calling2 ko
teringin gk nk merasa

::Mamalyna:: said...

jieda, sori.. kos pos untuk 3 peket, RM9, so total besar rm19

::Mamalyna:: said...

eima, okey, nanti ai roger2 bila dah ada yer...

::Mamalyna:: said...

syana, tetiba yer... kebiasaan time weekend, memang ada buat lebih popia... nanti sms dulu tau... tetiba terdetik nak datang putrajaya, terus sms...kut2 takde stok, sempat jugak nak menggulung time u on d way tue, hehehe