Thursday, March 17, 2011

Taska Naliadif

Alhamdulillah, my customer aka mak kepada roomate lyna masa taska lama dah bukak taska sendiri....
Puan Yuzi dah jadi usahanita nie... Semoga terus sukses yer my frend!!!

so kepada kengkawan yg duk area2 Desa Pinggiran Putra, bolehler survey2 Taska Naliadif - nama anak2 Puan Yuzi nie... nak tengok view taska, search jer kat FB, for sure ada....

dan ari nie Yuzi kata, bekpes anak2 taska ialah crabstick popia... makan elok2 yer anak2, kalo sedap, cecepat bitau kat mak pak yer... bolehler tambah income acik...acik nak bukak kedai frozen nie, hehehhe

Rini, ni taska dekat ngan rumah rini kan..

*Yuzi, MBJ tahun nie buat kat mane? wife ahli MBJ boleh join tak, ehhehe...boleh jugak bini jalan2..

7 comments:

syariza09 said...

dasyat tu, pagi2 makan popia crabstick....masyuk lagi, rezeki...rezeki :)

::Mamalyna:: said...

syariza, heheh... owner taska kata cenggitu... amin..

~aSHa~ said...

MBJ tu majlis bersama jabatna ke....ehehehehee

wah bestnye bukak taska..dulu berimpian nak bukak taska...nak gi dah kursus kat ukm....tapi takde rezeki time tu...

good luck kepada businesswoman semua...

yuzie said...

Salamm..

Tima kasih bnyk2 ejan.. tn punya blog pon x sempat nk wat n3 taska kat blog huhuhu... MBJ pon 1 hal, poning makkk!! last2 wat kat opis jekk x sempat wat bajet ke penang.. huhuhu

syariza09: popia crabstick wat minum ptg, ganti ngan roti n biskut, sj tukar2 menu kot anak2 boring lak asyik mkn biskut kann..

ejan: promosi popia crabstick ni cuti skolah je kerrr?? ngeeeeee

yuzie said...

Salamm..

Tima kasih bnyk2 ejan.. tn punya blog pon x sempat nk wat n3 taska kat blog huhuhu... MBJ pon 1 hal, poning makkk!! last2 wat kat opis jekk x sempat wat bajet ke penang.. huhuhu

syariza09: popia crabstick wat minum ptg, ganti ngan roti n biskut, sj tukar2 menu kot anak2 boring lak asyik mkn biskut kann..

ejan: promosi popia crabstick ni cuti skolah je kerrr?? ngeeeeee

yuzie said...

Salamm..

Tima kasih bnyk2 ejan.. tn punya blog pon x sempat nk wat n3 taska kat blog huhuhu... MBJ pon 1 hal, poning makkk!! last2 wat kat opis jekk x sempat wat bajet ke penang.. huhuhu

syariza09: popia crabstick wat minum ptg, ganti ngan roti n biskut, sj tukar2 menu kot anak2 boring lak asyik mkn biskut kann..

ejan: promosi popia crabstick ni cuti skolah je kerrr?? ngeeeeee

Dee said...

good luck for her new kindy..