Thursday, March 17, 2011

Hot Ballon Putrajaya

 gambo fresh dari ladang... taken from my ofis by my C3 jer...
Belon2 panas sedang berterbangan di udara..
 ada 'doraemon, clown dan macam2 corak lagik...
ni yg dah terbang... cantik sangat2....
takde mood wei nak koreje nie... mata asik nak pandang luar jer...

Moh datang putrajaya, ari ni opening... sure esok lusa lagi meriah!!!!!

15 comments:

mamaqari said...

waa..seronoknyer dr luar ofis dh bule nmpk...insyaAllah klu xde aral melintang mamaqari pn nk g weekend nih

EiJa ZaQuaN said...

eija pun dok tgk depan opis jerk..
kalau larat nak jalan..rasa mmg mcm nak g terjah...hehee

::Mamalyna:: said...

mama qari, tu ler... jom datang putrajaya... sure best tengok belon2 berterbangan..

::Mamalyna:: said...

eija, iyer ke? eija ofis kat mane...

Cik Puan Nurul said...

dkat ngn tmpt ejan tuh ke..tu lerr mmg nk gik hope dptla jenguk kan..pepagik dah ade ye hurmm mau sesak gakla parking nnt

TinyTini said...

akak, pukul berapa start ni yer?

syawalsimpsons said...

nanti nak g la kak..heheh

~~zaa~~ said...

mama lyna ni kat mof ke??

::Mamalyna:: said...

nurul, dekat area pasar tani putrajaya tue, pasar tani tue depan ofis jer, hehehe... moh datang sekarang, tak sesak sangat... belon utk org naik2, dah ready nie...

::Mamalyna:: said...

tini, tengok tadi, pagi lagi dah start...org pun dah ramai datang.. starting ari nie sampai 20 mac...rasanya petang nie lagi ramai org datang, weekend, lagi ramaiiii... jomler datang putrajaya..

::Mamalyna:: said...

sue, duk putrajaya, kalo tak pegi, wat malu jer... jom sue, bawak syawal, konpom tercongak2 tengok belon cantik..

::Mamalyna:: said...

zaa, a'ah mof, tp ofis kat bangunan cimb... akak keje kat jabatan penilaian... mof jugak ke?

Mr. Z and Mrs. Z said...

tgk dr opis pon dh ckup..tk payah bersesak.leh gitu?=P

ummiaqeef said...

nanti nak ajak my hubby pegi la..aqeef suke tgk belon ni..

~~zaa~~ said...

yup, treasury..seopis dengan ain :D