Monday, March 14, 2011

Comel Kan!

Kalo anda naik kereta, sila tengok lampu isyarat yang besoor...
Jika anda naik motorsikal, basikal atau beca, sila tengok lampu isyarat yang kocik tue...

Terjumpa lampu isyarat nie rasanya dalam area negeri perghelih... rajin sungguh JKR sana kan... prihatin kat semua pengguna jalanraya, hehehhe

14 comments:

Umie a'iesya said...

hhee,
chomeiiiiii!
ade jugak ekkkk

mummy_ayu said...

wah....ada plak traffic light tecik...comel jer..

::Mamalyna:: said...

umie, ada... terkejut jumpa, nasib baik time kami lampu merah, cecepat snap, hehe

::Mamalyna:: said...

ayu, memang comel!!! coet tek jer duk kat trafik light saiz biasa tue, heheh

Zue AnnaLeeya said...

x pnah tgk trafik lite tecik comei gitu yer... hehehe...

[-suziey-] said...

hahha lawak la plak..kt mane ni ejan? giler cute :p

Cik Puan Nurul said...

tecik..tenit..tomel..hahahaha eh kite dah beli eyeliner tu dapat diskaun 25% kat watson..berebut ngn dak Qaseh lak..dia tu hantu mekap gak.

::Mamalyna:: said...

zue, ejan pun tak penah, bila jumpa ai mengekek gelak dalam kete, kebetulan kami yg kena lampu merah tue, cecepat snap..hehe

::Mamalyna:: said...

suziey, ni kami dalam perjalan dari padang besar ke alor setar, rasanya kat perlis.. memang cute n comel!!

eMMe said...

wow! tak penah nampak lagi trafic light besar n kecik, tu kalo langgar gak lampu merah tak tau la nak ckp pe kan....

::Mamalyna:: said...

nurul, yes... tecik tenit tomel.. dah beli yer.. camne? dah pakai ke..

::Mamalyna:: said...

emme, hehhe... ai pun first time nampak... comel jer tau! dah kasik 2 trafik light, kalo still langgar lampu merah lagi, tak tau nak kata ape dah, hehhee...

bak kata man raja lawak 'nampak tok, tp saya tak nampak tok', hehhe

mela said...

meh org perlis nak cakap..memang cute lampu tu..so..kalau motor-motor berenti kat depan sekali..tak yah nak dongak nak tengok lampu dah ok atau belum..org lam keta yg duk hadapasn sekali pun leh guna lampu kecik ni.

eima said...

pelik batui la ...hahahha