Monday, March 14, 2011

Hadiah Kepada Cik Lyna

Selama ni ai perasan, yang lyna bawak beg taska die tue cam seret2 jer...
beg taska die, bag pack tue aka beg laptop ayah die, hehehe
Perasan jugak yang kengkawan taska die ramai bawak beg ada pemegang...
disebabkan faktor beg lama ada yang terkoyak + hati mamalyna yang rasa anaknyer tengah feeling2 tarik beg cam dlm citer Awan Dania... so ai pun rembatler satu beg tarik pink buat cik lyna...
tak sempat nak survey2, so ai beli jer beg nie kat Mydin...
ada pemegang pink
beg pemegang yang menjadi idaman lyna..
brand magic dolls jer...

Memang ternyata yang die suka sangat2 dapat beg nie... semalam duk tarik2 beg nie dalam rumah...
suka tengok die... tersengih jer...
Dah dapat beg baru tue, jgn liat nak bangun pagi p taska yer...

** Alhamdulillah, asben ai dah selamat tiba dari JB pada hari Sabtu petang...+++++ hepi coz ai dapat hadiah dari die... bukan satu tp dua...heheh

6 comments:

☆ lieya latif ☆ said...

kikiki...sonok laa anak dare dpt beg tarik2...betul tu ejan, mase beg tarik2 ni pemes, ya Allah, si mia mija berzikir kat telinga lieya ni ari2 mintak beg tarik....gigih laa pi cari .....senang lagi pun beg nie....kalo pikul kat bahu tu cam kesihan jek tgk budak yg pikul tu kan....

nape tak amik gambar anak dare dok tarik2 beg tu...sure comey lotey nieh!!~

Dee said...

cantik beg tu..mmg seronok main tarik2 beg..ala2 awan dania..hehe..

[-suziey-] said...

cantik la ejan beg tu..sooo sweet..hiks..pasni bersemangat la lyna nk g taska :p

.:mama dhia:. said...

comeynyer..dhia pun ade beg baru jugak...hehehehe...

ummiaqeef said...

comel la..aqeef pun ade backpack baru tp mcm kembung sgt pulak nak isi brg2 dia. bawak pegi jalan je..ehehe

mela said...

comelnya begg..sesuai tuk lyna..