Tuesday, March 15, 2011

Air Asia Promo

Nak set cuti2 malaysia bersama family...  Jom click www.airasia.com

Tempoh booking : 15-20 Mac 2011
Tempoh terbang : 11 Nov 2011 - 29 Feb 2012

tadi try tengok, kut2 nak balik ngan cik lyna ke Alor Setaq naik flight kan... tp asben kasik lampu kuning... ni tengah tunggu bila masa die nak kasik lampu hijau..

8 comments:

Mama AqiL said...

apalagi..g SABAH OR SARAWAK LAR WEI...

☆ lieya latif ☆ said...

pi cuti ar ejan....langkawi ke, sabah ke.....lieya nak tgk2 gak la heheeheh...tak sedor diri tu nanti bakal ade anak kecik lagi nak jalan2 haahahahaha

[-suziey-] said...

smlm pn kita tgk gk..murah jgk :)

SyaNa said...

makin byk da ek promo AA ni
aku je yg ntah bile mau pegi
huhu

eMMe said...

cepat kak! kalo lambat nnt dah takde dah la promo price tu....tak sampai sehari kalo tak silap, nasib2 le...

Dee said...

balik kg naik flight ke? bestnya..tp lg best kalo gi holiday naik flight..beli jgn x beli..

Tie-Ibu wawanisolehah said...

izan dapat tambang berapa sorang pi kucen..tie ada gak buking ke kucen bln 10 ni gi..tambang rm10jer sorang..tu pon jenuh mengclick hehe

TinyTini said...

wah, bestnya pergi bercuti-cutian!