Tuesday, March 15, 2011

Ai Yang Wangi2

Semasa asben ai p JB, duk kat Hotel The Zon kan... pehtu die bitau lagik yang kat situ ada kompleks bebas cukai dan macam2 ada jual... so sebagai isteri yg mithali, terus ligat memikir nak suruh die beli ape kat ai... ligat okey, ligat cam gasing, hhehee....

Arahan pertama, 'abang, sila beli cokelat yang mak suka (coklat daim)
-done-

Pehtu teringat plak yang perfume ai yg lagi 2 bulan akan habis, so bermulaler mesej manja2..

ai : Bang, kat duti free tu ada perfume tak...
asben : Ntah tak tau... pasai pa
ai : Pasal ape? nak suruh beliler (sambil letak ikon senyum)
asben: banyak duit aku...

by time, terus ai mesej2 ngan ex-ofismate n suruh die senaraikan perfume yang wangi2 n uptodate coz ai bab2 perfume nie memangler fail... setelah dapat senarai2 perfume, dengan tanpa segan silu ai terus lagi mesej asben yang tercinterrrr tue...

ai : Abang, cari yang brand2 nie, lovely by sarah jessica parker, carrolina herrera 212 vip, givency-play for her, boss orange

dah sent...sent lagi, hehehe

ai : Tambahan, paco robbanne 'lady million', ribbon dancing ricci2... pilihler mana2 yang ejan tulis nie

asben : tengokler camne...

dan akhirnya...
bukan satu... tp dua!
CAROLINA HERRERA... okey, ni ada dalam list, hehehe
cam biasaler mak ebok nie kan... kat mane org nak snap gambo, kat situler die ada..
ni 100 ml... CH Summer
yg nie botol kecik... tak pasti nama ape plak yg kecik nie... so letak dalam hbeg jer... baunyer wangi... suka sungguh ati ai... fair n square, asben pun beli jugak perfume buat diri die... utk lyna? beli jer cokelat...

6 comments:

eima said...

aku tak suka pakai perfume ..huhu
perfume yg tak buka kotak pun ade lagi ...kikiki agak2 xpired tak ??

ibuayu said...

cantiklah botol dia...

Dee said...

CH mmg best bau dia..brp murah sis?

alyyani said...

mmg ketinggalan gak bab perfume ni. best nye dpt banyak perfume. :)

SyaNa said...

cute la botol dia
kaler pink sgt comel

ummiaqeef said...

dah lame x beli perfume..dulu addicted gak..