Thursday, February 17, 2011

Tq ZANA

CRABSTICK POPIA @ blog ZANA

TQ ZANA coz sudi order Crabstick Popia... tak sangka kita keje satu kementerian kan... department dan bangunan jer lain.... so memang senang sangatler nak delivery popia... Memula ingatkan nak menapak antar popia, tp disebabkan ai drive coz antar popia kat ZURA... calling2 n mesej2, so kami jumpa kat lobi kat ofis ZANA jer...

Kecik molek jer ZANA nie... nanti kut2 terjumpa kat kafe, leh kita sembang2 lagi yer...

8 comments:

aDieyZa said...

nanti zana nak order lagi.. buat stok kat rumah.. hihihihi..

kecik molek akk kata?? zana debab la kak.. mana de kecik.. huhuhuhu..

anyway, thanks sudi terima tempahan dr zana...

kella said...

mesti sedap ni ramai yg suka!

puan nina said...

kak popia dh smp..tqvm

::Mamalyna:: said...

zana, kecikler dari akak, hehehe... okey, nanti roger2 jer...

::Mamalyna:: said...

kella, hehehe... tak nak try ke?

::Mamalyna:: said...

nina, okey... akak jual yer... tq sudi beli..

puan nina said...

ok..xsabar nk blk makan.. =)

Anonymous said...

kat kementerian mana.kerja.seang nak kasi oder.nak beli popi you ni.nak oder banyak.you emailkan kat i. setengahmalaysia@yahoo.com