Thursday, February 17, 2011

JuruSolek Semasa ai Tunang dan Kawen

 Namanya Kak Kay...
Dulu die ada butik pengantin dan kedai sendiri...
ai pun selalu wat facial kat kedai die time bujang2...
Skang dah tutup dan Kak Kay jadi freelance make-up...
dan ai adalah antara customer terawal Kak Kay
Kak Kay jugak yang mekapkan ai time ai tunang, nikah dan sanding...

antara hasil tangan Kak Kay
ni namanyer Ani... junior sekolah
 ni linda... junior sekolah jugak
 ni ai tak kenal... tp ai suka tengok coz memang terus lain muka pengantin nie ngan hasil sentuhan Kak Kay
dan iniler Kak Kay... dan kawen, anak 4 tp cam anak dara kan...
Bagi kengkawan yang duk area Lipis, Raub, Bentong, Jerantut, Temerloh...
bolehler call KAK KAY coz hasilnya memang mantop dan mesti korang puas hati...

7 comments:

eima said...

teringat terus mak andam kg laki kau .... geram tul la....

@e_da said...

uishhh mak andam nya pun lawooooooooooooo

::Mamalyna:: said...

eima, mak andam time kawen kat alor setar pun cam haremm tau... ntah ape2 ditenyehnyer kat muka ai... pehtu time nak makan, bulu mata palesu, nak jatuh...

::Mamalyna:: said...

eda, memang lawo... anak 4 dah besar2 tp badan cun!

Nad @ MamaZakwan said...

kak ejan, tgk la hasil tgn kak kay pada kak ejan pulak..

Pn. Zana said...

lawa tuhhh. time sy khwin dulu.mak andam pun cantek.sy ambik kat Jerantut ..nnti nk suh adik ambik kak kay ni la..:D

eMMe said...

aa'ah..lain! cantik la...puas hati beb...