Thursday, February 10, 2011

TQ IDA

gambo tn punya blog LOVELY aka IDA

Petang kelmarin, memula dapat mesej... then dapat call... dari IDA, katanya nak order popia... cakap2 punya cakap sekali... ofisnya sebelah ofis ai jer... so senang sangat2 ai nak delivery popia... just jalan berlangkah2 jer.... IDA order 6 peket, order sekali ngan kengkawan...

Dan seperti yang dijanjikan, menapakler ai ke blok tengah MOF... dan berjumpaler ai face to face ai ngan IDA + kawan IDA sekali, ZIRAH...

Kecik molek jer IDA nie tau... dan ternyata IDA suka senyum... sesuai betul ngan tagline profile blog IDA
'bagi aku,senyum itu adelah hadiah yang paling berharga buat diriku'

TQ IDA coz sudi buat entry dan yg bestnyer, kawan2 IDA sporting coz sanggup bergambar beraksi ngan CRABSTICK POPIA... hehhehehhe... TQ yer ZIRAH dan LIA... meh tengok SINI...

3 comments:

Honeysour said...

waduhhh.. kak ejan, nape tk ckp nk dtg kat MOF.. ana kat blog tengah tu lah..:)

kalau tak boleh jumpa n bagi hadiah GA ari tu..:)

::Mamalyna:: said...

ana, ler... akak mana tau ana blok tengah... takpe2, nanti kita set lain... dapatkan mesej kak ejan ari tue

Anonymous said...

no komen