Thursday, February 10, 2011

Rindu Lyna...

Tak sabar nak ambik lyna dari taska petang nie... Rindddduuuuu sangat2 kat die...
Harap2 dah tak majuk ngan kami lagik...
Mama ngan Ayah, sayang sangat same kamu...

disebabkan lyna merajuk ngan kami ari nie, mood ai merundum sikit ari nie..

7 comments:

✿ etiey ✿ said...

mama dah rasa bersalah kan? hhee.. kadang perasaan begini pun saya alami.. :(

~Miss Sukasih~ said...

insya'allah sye doakan lyna x majuk lg yer..hehehe

::Mamalyna:: said...

etiey, that's righttt!!! rasa nak leleh dah nie...

::Mamalyna:: said...

tq so much miss!!! uwaaaa...rindu lyna..

Cik Puan Nurul said...

ensemnya pakwe lyna..jgn risoo hope semuanya kembali ok..sbb tu la sy mmg xleh nk tinggalkan si kenit tu marah cemana pun last2 pi panggil dia peluk ketat2..

aDieyZa said...

hope lyna dah x merajuk lagi hari ni..

Gieyana said...

Comeyy Lyna..:D