Thursday, February 10, 2011

Menang Dzazue 4th Anniversary Giveaway 2011

nasib baik zue jerit kat shoutbox suruh join giveaway die dan Alhamdulillah... rezeki ai menang GA by Zue...
Zue, jika kita tak sempat nak jumpa, boleh jer kirim hadiah kat despatch yer...hehhee...

Untuk join GA nie, Zue nak tau kenangan2 manis ke pahit ker time kenduri kawen kita dulu... so iniler antara kenangan2 ai semasa majlis kami tahun 2007
Kisah pertama,
Kereta mak andam kena curi dan segala perhiasan pelamin ada dalam kete tue....
Pelamin kami memang simple habis...
Bunga perhiasan yang terletak tengah2 di antara kami tue pun ada kisahnya...
Disebabkan pelamin kosong, maka jiran kami beri pinjam stand seramik kat umah die... dua tiga org jiran memunggah stand seramik tue dari umah jiran ke umah ai... dahler stand tue memang berat

Kisah kedua
Pengapit lelaki yang memang bidan terjun... hari majlis baru tau yang hilmy takde pengapit...
nasib baik ai ada sepupu lelaki yang bujang dan die sedia untuk jadik pengapit..

Kisah ketiga
Lauk pauk kenduri habisssssss dimakan!!!
So tukang masak terpaksa cari lauk alternatif lain...
iaitu MASAK LAUK SARDIN.... sape datang penghujung kenduri, memang makan lauk sardin

Kisah keempat,
Pengantin Pertama yang merasmikan sistem audio JKK Kampung Bukit Betong... free plak tue...
 
Tahniah jugak buat Nana Ibu Damia yang menang dan Ros Ibu Ayra..
 
Tq buat Zue yang pilih ai sebagai pemenang..

6 comments:

@e_da said...

memang patut menag mamlyna.. banyak kisah di sebalik..tahniah

mama balqis said...

macam2 kisah di sebalik tabir.. tahniah!

Ibu Ayra said...

tahniah ejan... rupanya zue tu wife mustadza ekkk... dah join GA tu baru ros tau...ada hikmah gak join GA tu...

::Mamalyna:: said...

eda, tq... betul, sebalik tabir yg banyak beri kenangan..

::Mamalyna:: said...

mama balqis, tq so much:D

::Mamalyna:: said...

ros, a'ah, zue tue wife mus kembaq hilmy... meka tue kenal masa keje, dulu meka seofis pehtu terus mus sambar jadi bini... zue tue plak, ejan kenal coz kursus induksi sekali.. time tue meka tak kawen lagi... bercinta pun blum kut...