Friday, February 11, 2011

Budak Tecik Dah Tak Merajuk Dah...

Kisah dari entry INI,
so petang semalam tak sabar2 nak ambik n peluk n cium lyna puas2... Rindu die...
Kat luar taska, ai dah dengar, cikgu lyna jerit 'lyna, balikkkk' then ai dengar lyna say 'bye-bye' kat kengkawan die....
Terus ai peluk lyna... rindu sangat2! syukur dah tak merajuk dah ngan ai ngan asben... lega ati kami..
 'atu, wua, iga'... bila ai kata, peluk mama... terus tarik leher ai kuat2, then kasik kena ppnyer yang tembam tue...
Sayang die!!!

3 comments:

Nad @ MamaZakwan said...

yeay, lyna dah tak merajuk dh...!!! :)

.:mama dhia:. said...

budak kecik merajuknyer sekejap jer...hehehe...

Zimah said...

alahai comel..muka lyna secetak ayah dia..hehe..