Thursday, January 6, 2011

Percutian di PD - Part I

 Kami bergerak dalam kul 2.++ hari sabtu 25/12... Pada mulanya perjalanan lancar, tp tak berapa nak lancar bila kami sampai di kota warisan, asben bitau, die punya wallet tertinggal kat umah... sudahnyer kami patah balik ke pjaya... Then perjalanan diteruskan dan kami sampai ke apartment yang telah dibooking....

Kami menginap di sini..
GOLDEN STRAITS VILLAS... Keadaan dalam apartment, okeyler...
 Permandangan luar apartment... ramai jugak time kami sampai nie... banyak yang bawak family, maklumler cuti krismas
 view dari balkoni apartment.... apartment kami menghadap Pantai Bagan Pinang
 xtvt petang, jalan2 survey pantai... survey kat mane nak bakar ikan, nak pasang khemah nak terjun tiruk...hehe
time ni, lyna dah selamat direndam di dalam laut....

::Thanks buat PIL coz menaja bilik apartment::

9 comments:

aiDieNa said...

Wah.. seronoknya mandi pantai.. kat sana tak ujan ker??

adianiez AIDA said...

aida rindu PD. sebab husben terlalu boring selalu sgt kitorang gi PD 3-4 tahun awal kawin dulu, now husben da blacklist PD dari jadi venue percutian kami :-(

ditaja?????!!!! best nyerrrrrr!!!!

mummy_ayu said...

wah ebstnye...bila la nak bawak Ian & Iris gie holiday nie...

maszmadi said...

hikhik, bestnyer, suke tengok orang holiday ni..... x sabo nak tgok pic lyna dalam air..... hehe

::Mamalyna:: said...

kak ina, so far alhamdulillah, tak ujan pun..

::Mamalyna:: said...

aida, dekat jer kan melaka ngan pd tue, hehhe... jimat sikit duit bila ditaja, hehe

::Mamalyna:: said...

ayu, memang best! cepat2 set tarikh.. raya cina ni bolehler kan..cuti panjang..

::Mamalyna:: said...

masz, best2! lyna memang asik kena rendam jer time cuti2 kali nie..

eima said...

aku dah lama tak pi PD ...
rindu plak ...
nanti nk kena terjah la ...