Wednesday, January 12, 2011

Ole-Ole Dari Mekah

Sepupu asben p kerja kat Mekah... masa die pegi ari tue pun, kami tak jumpa dia... so bila dia balik Malaysia, die datang umah adaler ole2 untuk kami...

Tasbih dan minyak atar
minyak atar nie wangi sangat2... bau pun lembut jer... takdelah wangi menyengat cam biasa tu..

bekas pun comey... rasa sayang nak pakai... last2 kami simpan jer...

4 comments:

mummy_ayu said...

ayu pun pernah dpt satu botol minyak atar dr Mekah..cantik botol so...simpan je..sayang nak guna..tapi bau memang kuat la..tak tahan..

diana said...

saya pernah dapat celak mekah..
simpan je..
tak pakai pun sebab bekas dia cantik..

alyyani said...

minyak atar skang ni, bau dia tak keras dah kan? :)

maszmadi said...

cantik la packaging tu, kalu dapat memang sayang nak guna pon.. kan