Monday, January 24, 2011

Nota Buat Asben: Day 1

LAPORAN PAGI:

Since abang gerak ke Penang semalam, mulut lyna tue tak abis2 tanya ayaah? ayah ane?... dan ejan pun tak berhenti2 jawab... walaupun time abang kuar umah semalam, berlaku adegan airmata yg kuat dari lyna yang memang nak ikut abang tue... (even mamanya pun wat adegan airmata jugak:P).... Semalam tue, lepas ejan pass tepon kasik abang cakap ngan lyna, seronok tengok lyna borak2 ngan abang, sampai tak nak letak tepon... tp kan ejan suruh abang letak jer tepon, bila lyna tak dengar sore abang, terus lyna p CAMPAK tepon ai tauuuuuu!!!! abisler rosak nanti.... kalo ter'rosak', abang ganti baru yer... Lagi satu, ada kain abang tue, ejan wat selimut lyna... biarler ada 'bau' abang sikit... mana tau, kut2 die rindu kat abang ke, bolehler buat pengubat rindu...

Dan mulai semalam jugak, ejan dah tarbiyah kat telinga lyna
'lyna, esok senang bangun pagi yer... tak mo nangis2, mandi pehtu pakai baju cantik2 then kita p taska'... lyna angguk2 jer, paham ke tak paham ker tak tauler.... tp ternyata, tarbiyah ejan yang berkali2 kat telinga lyna tu menjadi... hari ini, senang jer die bangun, jalan sendiri p bilik air... kalo boleh terus nak terjun dalam tab ngan baju2, hehheehe... ejan drive pun hari ni ngan senang hati jer, coz die duk rilek sambil minum air kotak milo yang kita dah beli banyak siap2 tue coz tak mo singgah petronas.... takde pun adegan nangis2! alhamdulillah... harap lyna good girl sepanjang minggu nie...

Tu jer laporan pagi pada hari ni... sekian, terima kasih...

3 comments:

eima said...

o0o cik abg pi OS ek ..
sweet nye surat cinta isteri kpd suami

.::Lynn::. said...

jangan lupa ganti HP baru yea...

[-suziey-] said...

hiksssss..tabah la dikau yek....ekekee;D