Monday, January 24, 2011

Asben @ Penang.... Ai stay di Putrajaya

Bermulaler episod asben start outstation... alahaiiiii... hilangler geng nak masam2 muka kat umah, nak gurau senda, nak cakap2 cam biasa (ngan lyna, cakap2 luar biasa, hehehe)... Asben p semalam dan stay 3 hari kat pulau then 4 hari kat seberang.... pehtu die balik kedah then ahad kami bertemu semula...

Disebabkan hotel penuh kat area berdekatan ngan KOMTAR, so asben n geng duk menginap kat HOTEL BSUITE.... first die masuk hotel tue, dah tepon ai.... katanya, ayangggg.... bilik die besaqqqqqqqqqq... 2 kali ganda hall umah kita.... makkk ai, beso benor tue!!! nasib baik kami tak ikut, kalo tak, puas lyna berlari...

Tq for ANNA coz dah collect crabstick popia... pagi nie asben antar crabstick popia kat kawan ai di KOMTAR... 3 hari nie die duk keje kat PTG kat KOMTAR tue...

Lyna? budak manja ngan ayah die tue... start semalam, asik tanya ayah? ayah ane?... maka bermulaler episod yang ai rasa nak rakam tape supaya mulut ai tak letih menjawab, hehhee.... jawapan cam biasa 'ayah takde, ayah p keje, nanti ayah balik yer sayang'.... so ada 6 hari lagi ai kena tempuh situasi nie, hehehe...

4 comments:

ZERO VENDETTA said...

aduiiii sedihnya. tak lama lg turn sy plk sbbnya asben akan p line auditing :(

::Mamalyna:: said...

zero, tu ler... ayah ane? lyna memang manja ngan ayah die..

syawalsimpsons said...

la yeke...cian lyna...mmm..akak sy pun x lama lg pun akan ikut jejak akak gak...en asbeen sy pun akan ikut jejak langkah asbeen akak...mmm...(mood sedey)

Ummi Zayda said...

cian kat mamalyna..xpe la..tuk rezeki brsama..bila plak ayah lyna nak turun JB plak?