Thursday, January 13, 2011

Gadis Kampung...

 perghhh.... gadis kampung yang ayu... berkain batik pink kaler...
 peace...
 nak posing ngan mama.. dressing mama yang out (jeans itam, baju merah, tudung coklat--> ada aku kisah, hehehhe)
 wahhhhh... ini sudah lebih... gedik plak die... landing menggoda...
alamak... terburai sudah!hehhee

16 comments:

puan nina said...

hikhikhik...gmbr last yg xtahan 2...cekci nyaaaa =p

.::Lynn::. said...

alamak.. sekso sudah... hihihihihi

ummi sofiyyah said...

ekeke...kat klinik mn ni?

Pn. Zana said...

cekci dh ..hehe

BIONIC WOMEN said...

hahahhaa..memula tu lek ag masuk pencarian gadia melayu..bila tgk gambar last terus kena reject ngan penganjur,hehehe
sweet lyna

.:mama dhia:. said...

hahahaha...
kene ikat kalo nak pakai kain batik tu lyna..
kalo x tengah2 jalan terburai, maluuu...

*maintain ngan peace 3 jari die..

Nad @ MamaZakwan said...

ahahahahaha!!!!
lawak la lyna!! adoi, tergelak2 aunty ni ha tgk kain lyna terburai! :)

zAnNa@mAMaBaTriCE said...

alololo
auntie pun tak reti pakai kain batik lyna oittt

mummy_ayu said...

ha ha ha..cekcinya..kenapa pakai kain batik?

syawalsimpsons said...

ahahahhaha..pic mmg best..klakar arr lyna ni..hahhaha....pic yg last yg x leh tahan 2..

Cik Puan Nurul said...

lyna dah pakai diapers yea..wah dah buleh shi..shi seniri ke

Alin said...

comeynye...budak kampung tu..

maszmadi said...

la... baru jerk nak masukkan dalam senarai menantu kepada kawan aunti..... tengok pic last tu, ehem2 kena tapis balik la.. huhu

mela said...

alamakk..sensor ni..aunti takleh tengok sebab belum ada anak dara...wakakakakka...

mela said...

alamakk..sensor ni..aunti takleh tengok sebab belum ada anak dara...wakakakakka...

Sricahaya said...

pandainya lyna berkain batik..
mamalyna, lyna kenapa?? nampak cam kat klinik or hospital je tu..