Friday, January 14, 2011

Bekpes DiTaja

Tengah kalut drive ari nie, dapat call dari asben... ajak bekpes luar...
hari ini drive kete asing2... lyna ngan dia..
mimpi ape die agaknyer... syok jugak sekali sekala kan...
takdelah hari2 nak melantak makanan kat kafe tue...
coz hari2 turun kafe, puas berlegar2 coz tak tau nak makan ape... sudah boring dibuatnyer...
so... ai chalow dulu yer... harap2 dapat makan nasik lemak sedap kat sg. merab..

4 comments:

Zimah said...

best nya dpt breakfast date ni..jeles i tau..hari ni i mkn roti bakar telur je..buat kat rumah pagi tadi..dah bosan ngn makanan kat kafe kaedahnya..

syawalsimpsons said...

nak join...mmmm...akak sy dah lm x bekfes sesama ngan en asbeen sjk keje jauh beberapa parcel ngan dier kan..huuhuhu...dolu bleh la..ari2..sampai org muat tgk kami..hahhaha...jeles jee...

Huda said...

wow!nasi lemak sg merab yg kat mane tu kak? dulu studi uniten selalu gak ronda2 cari bekpes kat area tu :)

Cik Puan Nurul said...

mknn kat cafe tu murah ke mahal ekk..tetiba rasa cam nk mintak kije gomen la muahahhaa dan..dan je pulokk tapi ituler syarat kalo nk kembali bekerja hnya kije gomen je dibenarkan